Säkerhet


Med det förbetalda VERITAS Mastercard© kortet kan du dra nytta av hela styrkan i Mastercard® -nätverket över hela världen. Så snart du rapporterar stöld eller förlust av kortet (utom i fall av grov vårdslöshet från din sida) blockeras det omedelbart. Du skyddas sedan från bedräglig användning av ditt kortnummer. Håll din sinnesro medan du gör dina inköp på försäljningsställen eller på internet.

När dina pengar är förlorade eller stulna, är det borta för gott. Med VERITAS Mastercard© förbetalda kort. förbetalda kort dina pengar är säkra eftersom det är säkrare än att ha det på dig..

System för upptäckt och förebyggande av bedrägerier

Alla tjänsteleverantörer som bidrar till att det förbetalda kortet VERITAS Mastercard© fungerar korrekt övervakar hela tiden misstänkta transaktioner.

Krypterade och säkra data

Data krypteras i våra servrar. Vi har satt upp kraftfulla brandväggar och du får tillgång till ditt SSL 128-bitars kortutrymme på Internet.

Autentisering med användarnamn och lösenord

Ditt kortnummer är unikt. Lösenordet är en komplex alfanumerisk kod.

IP-identifiering


Våra servrar identifierar var du ansluter ifrån. En bedrägerivarning kan alltså gå av om du ansluter från olika städer samtidigt. Om du till exempel just har gjort ett köp i en butik i Paris kan ett meddelande tillfälligt blockera ditt kort om ett köp också gjordes i en butik i New York samtidigt.

Veritas

699,379 prenumeranter litar på oss.

Till din tjänst för

9 ÅR och 177 Dagar

Veritas till din tjänst

Kundtjänst på engelska till din tjänst av telefon från måndag till Lördag från 9h till 18h30
Veritas

Veritas Mastercard förbetalda kort utfärdas av Prepaid Financial Services Limited i enlighet med en licens från Mastercard International Incorporated. Mastercard och varumärket Mastercard är registrerade varumärken som tillhör Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services, reglerat och godkänt av Financial Conduct Authority. Registrerad kontor på 302-308 Regent Street, Langham House, London W1B 3AT. Registreringsnummer 900036.
Veritas-kortet utfärdas av Prepaid Financial Services Limited (PFS) i enlighet med en licens från Mastercard International, och förblir PFS egendom. Mastercard och varumärket Mastercard är registrerade varumärken som tillhör Mastercard International Incorporated.
Klopercom 2010 — Kort VERITAS ©
Alla andra varumärken och logotyper som nämns på denna webbplats används endast för identifieringsändamål och förblir exklusiv egendom för sina respektive ägare..

FÅT
DITT